Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

ΗΣΑΠ και η τριχα καγκελο...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σύμφωνα με την Αστυνομία από το πρωτοφανές δυστύχημα που σημειώθηκε στον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, στον Πειραιά, ενώ άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, τέσσερα εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, νεκρός είναι ένας αλλοδαπός ζητιάνος περίπου 35 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε στα συντρίμμια του μαντρότοιχου που χτύπησε ο συρμός.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής όταν συρμός που βρισκόταν στο χώρο συντήρησης του τερματικού σταθμού, προκειμένου να καθαριστεί, άρχισε να κινείται από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Διάνυσε περίπου 200 μέτρα και "έσκασε" στο μαντρότοιχο του σταθμού πριν καταλήξει κυριολεκτικά στο δρόμο, παρασύροντας δύο αυτοκίνητα στην ακτή Καλιμασιώτη.

Μάλιστα από θαύμα δε θρηνήσαμε περισσότερα θαύματα, καθώς στο σημείο που σταμάτησε ο συρμός υπάρχει στάση λεωφορείων, στην οποία περιμένουν πολλά άτομα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τεχνικοί του ΗΣΑΠ διενεργούν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ειδικός γερανός της Πυροσβεστικής επιχειρεί να μεταφέρει το συρμό από το δρόμο.

Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού διεξάγονται κανονικά.

Ρεπορτάζ απευθείας σύνδεσης την ώρα του δυστυχήματος
---> http://www.skai.gr/master_avod.php?id=74254

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου